Categories

To top
14 May

Cover Interview – KinnPorsche

cover

มายอาโปกับเรื่องลับฉบับ Uncut ใน KinnPorsche The Series La Forte 

8

ถ้า La Forte ภาษาอิตาลีคือ “จุดแข็งหรือแข็งแรง” KinnPorsche The Series La Forte จาก iQiyi ก็คงเป็นจุดแข็งให้ผู้ชมในเวอร์ชั่นสุดเอ็กซ์คลูซีฟที่กดข้ามไม่ได้แม้แต่วินาทีเดียว และเต็มอิ่มไปกับความสนุกในฉบับ Uncut ที่พร้อมเสิร์ฟความเข้มข้นให้ผู้ชมแบบถึงเครื่อง แต่ถ้าเป็น POSH MAGAZINE จุดแข็งของเราคือ แฟชั่น “มาย-ภาคภูมิ” และ “อาโป-ณัฐวิญญ์” ที่ใครได้เห็นต่างต้องตะโกนว่าดี แถมด้วยเรื่องลับฉบับ Uncut ความรู้สึกของทั้งคู่ ที่ใครได้อ่านต่างก็ต้องหลงรักความคิดของทั้ง 2 คนนี้แบบสุดๆ

Uncut เรื่องที่ 1: ชาเลนจ์ คินน์พอร์ชที่ใครต่างก็มองว่าหิน

อาโป: ทุกงานผมต้องได้อ่านบทคร่าวๆ ก่อนว่าเป็นอย่างไร กับ คินน์พอร์ช เอง มันทัชผมมากในแง่ความเป็นธรรมชาติของตัวละคร ที่สัมผัสได้ถึงความเป็นมนุษย์ในทุกอารมณ์ เราจะเห็นพอร์ชมีรัก โลภ โกรธ หลง คนเราทุกคนเป็นแบบนี้ ตัวละครมีวิธีการคิดและพูดที่เป็นมนุษย์แบบสุดๆ ซึ่งผมสนใจและรู้สึกอยากได้บทนี้ อีกทั้งอยากสื่อสารให้คนได้เห็นว่า เฮ้ย! จริงๆ มนุษย์มันก็เป็นแบบนี้แหละ แค่อยู่ในคราบของมาเฟียแค่นั้นเอง

มาย: ผมเคยเล่นละครเวที ซีรีส์ขนาดสั้น ถ่ายโฆษณา เล่นมิวสิควิดีโอ แต่ไม่เคยเล่นซีรีส์ยาวมาก่อน ความท้าทายของผมคือ การโฟกัสเรื่องการจัดการตัวเองและวิธีการทำงาน เริ่มตั้งแต่เตรียมร่างกาย เข้าใจมนุษย์และตัวละครที่เล่น อย่างคินน์ ผมเองมองว่า ตัวเขาแสดงความรู้สึกในมิติที่ต่างจากคนโดยทั่วไป ดังนั้น สิ่งที่ผมคิดและรู้สึกกับคินน์ต้องจัดการใหม่แทบทั้งหมด

1

Uncut เรื่องที่ 2: ความ La Forte ของ คินน์พอร์ชที่ทั้งสองรู้สึก

อาโป: จุดแข็งของมัน ผมก็ยังคงต้องย้ำเรื่องธรรมชาติมนุษย์อยู่นะ ไม่เว้นแม้แต่ความต้องการตัวละครที่ชัดมาก รู้สึกอย่างไรก็บอกแบบนั้น กับตัว “พอร์ช” นี่คือใช่เลย ซึ่งความจริงของธรรมชาติ จะทำให้ผู้ชมประหลาดใจไปเรื่อยๆ ว่า มาเฟียรู้สึกหรือทำแบบนี้ด้วยเหรอ เอาจริงๆ มาเฟียก็คือมนุษย์ปกตินี่แหละ แต่เขามีหน้าที่พิทักษ์คนที่เขาต้องปกป้อง นอกนั้นก็คือ มนุษย์เดินดินกินข้าวแกง เรื่องนี้มันเลยล้างมายาคติที่มีต่อมาเฟียบางอย่าง

มาย: ผมขอเสริมอาโปตรงนี้ จุดแข็งในทุกตัวละครชัดเจนมากว่า ตัวเองต้องการหรือไม่ต้องการอะไร อีกทั้งเรื่องมันกล้าเสนอความจริงของคน มนุษย์มีหลายมุม มาเฟียก็มีหลายด้าน บางทีอาจดีใจหรือเสียใจจนคลั่งได้เลยก็มี หรือบางทีคลั่งอยู่แล้ว พอความรักเข้ามาเติมเต็ม มันก็ทำให้หัวใจมาเฟียหลอมละลายได้ ผมเลยมองว่า สิ่งที่แสดงหรือเล่นอยู่ตอนนี้ มันทำให้ผมรวมถึงผู้ชมเชื่อว่า นี่แหละคือความจริง คินน์รู้สึกแบบนี้จริงๆ พอร์ชรู้สึกแบบนี้จริงๆ ซึ่งมันสำคัญมาก

6

อาโป: แต่ใช่ว่า คินน์พอร์ชจะมีแต่จุดแข็งอย่างเดียว เหรียญยังมีสองด้าน จุดอ่อนที่ผมรู้สึกก็คือ เรื่องนี้คาดเดาอะไรไม่ได้เลย บางคนดูเพื่อความบันเทิง เขาไม่ได้ดูเพื่อที่จะลุ้นหรือเหนื่อยไปกับมัน แต่ผมจะบอกว่า อย่าเพิ่งถอดใจกับจุดอ่อนที่เห็น เพราะจุดอ่อนอาจกระชากอารมณ์ให้กลับมาเป็นอีกความรู้สึกก็ได้ อย่าชะล่าใจ โดยเฉพาะฉบับ La Forte (ยิ้ม)

Uncut เรื่องที่ 3: ถ้านายไม่เชื่อใจ นายออกจากแก๊งเราไปเลย

มาย: หลายคนอาจรู้มาบ้างว่า พวกเราไปทำกิจกรรมกันที่สวนน้ำ แต่ไม่ค่อยมีใครถามว่า แล้วโมเมนต์ไหนที่เรารู้สึกเชื่อหรือสนิทใจกันจริงๆ ที่นี่เป็นที่แรก ซึ่งก็ต้องบอกว่า มันอาจมีฟอร์มกันบ้างในช่วงแรก แต่พอไปถึงจุดที่เล่นน้ำแล้ว ทุกคนคือเหนื่อยหมด มันเลยทำให้เก๊กกันไม่ได้ เลยต้องทลายกำแพงของกันและกันโดยอัตโนมัติ

อาโป: ขอเพิ่มจากพี่มายนิดเดียว จังหวะที่เล่นสวนน้ำ มันจะมีถังน้ำใหญ่มากๆ แล้วพอถึงจุดหนึ่งที่น้ำเต็มปั๊บ ตามระบบน้ำจะเทลงมาแบบโครมใหญ่ จำได้ว่า พวกเรายืนอยู่ตรงจุดที่น้ำจะปล่อยลงมา แต่มันลุ้นมาก ทุกคนกอดกันกลมเลย โมเมนต์นี้แหละที่ผมมองว่า ทุกคนเป็นหนึ่งเดียวกัน และมีโฟกัสอย่างเดียวคือ น้ำจะตกลงมาเมื่อไหร่ จะแรงจนพาพวกเราปลิวไหม มันเลยเหมือนคิดถึงตัวเองและคนอื่นไปพร้อมๆ กัน ทำให้เป็นกลุ่มก้อนเดียวกัน

7

Uncut เรื่องที่ 4: บู๊ ดราม่า เลิฟซีน ตลก เรียงจากยากไปหาง่าย

มาย: ยากสุดคือตลก ผมเป็นคนมุกแป้ก แต่ผมมั่นใจว่ามันตลก เคยคุยกับตัวเองว่า “กูว่ามันตลก แต่ไม่ตลก” เวลาผมเล่นมุกไป ผมคิดมาอย่างดีและอยากให้คนอื่นมีความสุข ก็เล่นออกไป 80 เปอร์เซ็นต์ มักจะแป้ก ก็ไม่เข้าใจเหมือนกันว่าทำไม ผมไม่รู้ว่า มันแป้กตรงไหน แต่จะแป้กก็ช่างมัน เพราะผมดีใจที่ได้เล่น (ยิ้ม)

อาโป: มันมีน้องคนหนึ่งให้นิยามดีมาก เขาบอกจริงๆ พี่มายไม่ได้แป้ก แต่แค่ต้องใช้ Critical Thinking ในมุกที่ปล่อยออกมา

มาย: รองลงมาคือดราม่า บู๊ และเลิฟซีน ซึ่งเลิฟซีนผมว่าง่ายสุด มีเพียงแค่ต้องจำบล็อกกิ้งกับตำแหน่งกล้อง ซึ่งบล็อกกิ้งเป็นเรื่องสำคัญมากกับฉากเลิฟซีน นอกนั้นผมไม่ได้หนักใจในการเล่นเลิฟซีนเลย

อาโป: ยากสุดของผมคือตลก เพราะผมเป็นคนจริงจัง (ยิ้ม) มันเลยเป็นเรื่องทำความเข้าใจว่า ทำไมโมเมนต์นี้ พอร์ชถึงต้องพูดแบบนั้น ทำไมถึงต้องทำตัวตลก ซึ่งหนักและเป็นกังวลพอสมควร ส่วนอีก 3 อย่าง ดราม่า บู๊ และเลิฟซีน ต้องใช้สมาธิเหมือนกันและต้องทำการบ้าน ผมเลยให้ความยากรองลงมาเท่ากันหมด

9

Uncut เรื่องที่ 5: เต็ม 5 พาร์ทเนอร์คนนี้ซี้ย่ำปึ้กกับคุณเท่าไหร่

อาโป: ผมว่าสี่ อีกหนึ่งคะแนนที่หายไป ผมว่า มันเป็นในแง่ของการตีความมากกว่า ซึ่งสำหรับผม เราอาจลืมที่จะมานั่งคุยกันจริงๆ ในบางจุด พี่มายเขาเป็นคนน่ารัก และพร้อมที่จะเปิดใจอยู่แล้ว มันทำให้เดินไปด้วยกันได้ง่าย แต่บางครั้งเวลาในการทำความรู้จักกันอาจจะน้อยจริงๆ เพราะเรื่องนี้ถ่ายติดกันหมดเลยตลอด 3-4 เดือน แค่ตัวเองทำการบ้านก็ว่าหนักแล้ว ผมเลยพลาดบางจุดที่จะได้ที่ทำความรู้จักพี่มายให้มากขึ้นอีกนิด เพราะผมมองว่า ตัวพี่เขายังมีมุมน่ารักอีกเยอะที่ผมเองก็อาจจะพลาดไปในระหว่างการทำงาน

มาย: ถ้าเครื่องวัดไม่เสียนะ (หัวเราะ) ก็คงอยู่ที่สี่เหมือนกัน เพราะผมเคยเห็นเขามาก่อนหน้านี้แล้วตอนเดินแบบ และผมก็มองเห็นน้องเป็นคนแรกเลย หรือมาทำงานด้วยกัน ผมชวนเขาคุยก่อนนะ คือต้องคุยเลย ไม่คุยไม่ได้ เพราะถ้าไม่คุย ผมจะไม่เห็นวิธีคิดที่เป็นภาพใหญ่ของเขา พอเราเห็นภาพใหญ่ตรงกัน ก็ค่อยมองมาที่ภาพย่อย แล้วก็ค่อยๆ ลึกลงไปเรื่อยๆ ซึ่งนี่แหละเป็นวิธีเปิดใจของผม จากภาพใหญ่และค่อยมาที่ดีเทล ซึ่งดีเทลที่ผมอยากเล่าคือ เคยพูดไปในรายการวิทยุแล้วแหละว่า หน้าเขาเหมือนจั่นเจา และตอนเด็กผมชอบเปาบุ้นจิ้นมาก มันก็เลยง่ายกับเราที่จะเปิดใจพูดเรื่องนี้กับเขาตรงๆ ดูตลกเนอะ แต่ใช้ได้ผลมาก (หัวเราะ)

2

Uncut เรื่องที่ 6: “คินน์พอร์ชจะไม่ทำให้ผิดหวัง

อาโป: หลังอีพีห้า ผมว่าคนจะเห็นมุมโรแมนติกและน่ารักของคู่นี้มากขึ้นแล้ว ซึ่งเป็นสิ่งที่มนุษย์เจอกันเวลาที่ได้คบกับใคร หรือเวลาที่อนุญาตให้ตัวเองได้รักกับใครสักคน มันเป็นช่วงข้าวใหม่ปลามันมากๆ หรือบางโมเมนต์ ผู้ชมอาจรู้สึกว่า โห เขาเล่นกันถึงขนาดนี้เลยเหรอ อย่างที่เห็นในเทรลเลอร์ที่เอาเท้าเขี่ยกัน มันเป็นโมเมนต์ที่อยู่ในชีวิตคนจริงๆ ซึ่งผมว่าหลายเรื่องไม่ค่อยแสดงออกมา แต่จะเห็นได้จากเรื่องนี้ที่นำเสนอได้ชัดมาก ซึ่งนั่นคือความสนุกที่จะได้เห็นต่อไป

มาย: ผมเห็นด้วยนะ แต่เพิ่มเติมอีกนิดหนึ่งอย่างฉบับ La Forte ผู้ชมจะรู้สึกได้ถึงไดนามิกหัวใจ เหมือนขึ้นโรลเลอร์โคสเตอร์ ผมชอบพูดอย่างนี้ คือไม่ใช่แค่ว่าหวาดเสียวอย่างเดียว แต่มันมีมุมที่เมื่อเครื่องเล่นลงมาแล้ว จะเกิดความคาดหวังบางอย่างต่อไป ทำให้ตลอด 3 เดือนกว่าของผู้ชมมีความสดชื่น และเห็นแง่มุมบางอย่างว่า มนุษย์น่าสนใจขนาดไหน และการตัดสินใจของตัวละครมันเด็ดเดี่ยวจริงๆ สมกับธีมมาเฟียของเรื่อง

5 4

อาโป: เพราะการเล่นโรลเลอร์โคสเตอร์ จะมีจุดหนึ่งที่เรารู้สึกปลอดภัยแน่ๆ แต่หลังจากนั้นคือ จะวูบแล้วนะ และตามมาด้วยความรู้สึกว่า แล้วต้องยังไงต่อวะ นั่นแหละคือ ความสนุกในแบบ La Forte ที่หาไม่ได้จากที่ไหน นอกจากใน iQiyi ที่เดียวเท่านั้น

Uncut ไม่ได้มีแค่บทสัมภาษณ์ แต่ยังรอคุณให้ไปพิสูจน์ใน KinnPorsche The series La Forte

ที่ดูออนไลน์ได้ในเวอร์ชั่น Uncut บนแอป iQiyi และเว็บไซต์ iQ.com

12

Never Have I Ever Challenge
มาย
เคยกินอาหารตกพื้น 5 วินาที: 5 วิน้อยไป สมัยก่อนขี้เสียดายครับ จำได้ว่าเป็น “หมูยอ”

เคยด้นสดขณะถ่าย KINNPORSCHE: หลายฉาก เช่น ฉากที่บ้านพอร์ช น่าจะอยู่ EP7 เป็นต้นครับ

เคยเสิร์จชื่อตัวเองบนกูเกิ้ล: ตอนเด็กๆ เสิร์จ เพราะอยากเห็นหน้าตัวเอง ตอนที่เสิร์จ เพราะดูข่าวที่สื่อมาสัมภาษณ์ครับ 🙂
เคยแว็กซ์ขนร่างกาย: เคยลองเชื่อเพื่อนสนิทว่า Wax คิ้วแล้วดี ปรากฏว่า เละ 555

เคยปีนออกนอกหน้าต่าง: หลบพ่อที่มาหาจากต่างจังหวัดโดยไม่บอกก่อน ตอนนั้นตกใจมาก ไม่อยากให้พ่อเสียใจ (โดดเรียน)

เคยเสี่ยงโชค: นานๆ ทีครับ เวลาเพื่อนโทรมาบอกว่า ฝันถึง

เคยโมโหหิว: ผมชอบทำ IF จะโมโหหิวมาก ทำ IF แล้วชอบมีธุระด่วนจริงๆ มาแทรกตอนเช้า

ไม่เคยหน้าแตกต่อหน้าคนมาก: (หรือผมคิดเองว่า ไม่หน้าแตก ไม่รู้ 555+)

11

อาโป

ไม่เคยกระดูกหัก   

เคยลืมบทขณะถ่าย KINNPORSCHE:

เป็นฉากนั่งคุยเปิดใจกับคินน์ เล่าเรื่องตัวเองแล้วลืม ทุกคนก็เงียบรอฟังแบบป่อย –~
เคยถูกทักว่าเป็นศิลปินท่านอื่น:

เป็นโอ อนุชิต 55+

เคยโดนเซอร์ไพรส์จากแฟนคลับ:

ปิดตาในงานวันเกิดตัวเอง แฟนคลับยืนล้อม พอเปิดตาก็เป็นทุกคนจุดเทียน เอาเค้กมาให้ และร้องเพลง HBD ให้

เคยอิจฉาหุ่นของคนอื่น:

เป็นคนเอวเล็กมาก ไซซ์ 28 ซึ่งหากางเกงใส่ยากเวลาไปซื้อตาม Shop ต่างๆ ต้องสั่งตัด

ไม่เคยใช้บัตรเคดิตจนเต็มวงเงิน

ไม่เคยแก้บนสิ่งศักดิ์สิทธิ์

เคยชมตัวเองหน้ากระจก:

55+ ชมทุกวัน เพราะเคยรอคนอื่นแล้วไม่ได้ แล้วก็เศร้า 55+

13

pic2

 


“Mile-Apo” and Uncut Secrets in KinnPorsche The Series La Forte

If La Forte means “robustness or strength” in Italian, the strength of KinnPorsche The Series La Forte from iQiyi must be that it serves the audience with the most exclusive intensive content which will make you unable to skip or miss even a single second of the uncut version. If it’s POSH Magazine, our strength is a photoshoot of “Mile-Phakphum” and “Apo-Nattawin” which everyone would be unable to tear their eyes away, along with the uncut secrets of their feelings that will make it impossible for you not to fall in love with them.

Uncut Secret #1: Arduous Challenges in “KinnPorsche”

Apo: It’s common for me to skim through the script before taking a role. With “KinnPorsche”, it touched me deeply in terms of the nature of the character which caresses all emotions of a human being. The audience will see Porsche being in love, greedy, and deluded. We’re all like that. The character’s thoughts and words which explicitly portray human nature intrigued my interest and made me want to play this role. Also, I’d love to communicate with the audience that, look! this is what it’s like to be human. It was only in the disguise of a mafia in this case.

Mile: Although I used to perform in theatre productions, short series, TV commercials, and music videos, I had never performed in a long series before. My challenge was to focus on my self-management and working approach. I started from physical preparation to comprehension of human beings and the role I portrayed. I see Kinn as someone who expresses his feelings in a manner that is different from ordinary people. Hence, I needed to adjust all my thoughts and feelings towards Kinn.

Uncut Secret #2: La Forte of “KinnPorsche”

Apo: The strengths of the series, I’d still stress my point on the nature of human beings. It also includes the explicit needs of the character who always expresses what is on his mind. Porsche is exactly like that. It is the true nature of a man that will keep surprising the audience that a mafia could feel or do something like that. Frankly speaking, the mafia is only an ordinary man with a duty to protect someone. Besides that, they are ordinary people. This series will overcome some fallacies against the mafia.

Mile: I’d love to add to Apo’s point. The strong point of all characters indeed is what they do pursue or what they don’t. Another point to address is that it dares to present the true nature of humans that we all have many aspects, and so does the mafia. Sometimes, happiness or sadness drives them crazy. Sometimes, they’re crazy but once love fills up their hearts, they become softened. So I see that what I’ve performed or played makes me and the audience believe that this is real. Kinn’s feelings are real so as Porsche’s. This point is what really matters.

Apo:KinnPorsche” doesn’t have only strength, even a coin has two sides, so its weakness that I feel is that it is unpredictable. Some may watch it for entertainment. The series may not excite or exhaust their feelings but I can tell you now that, don’t give it up yet because of this weakness. It may gush you with emotions later. Brace yourself, especially with the La Forte version. (Smiles)

Uncut Secret #3: In the Gang, We Trust

Mile: Many fans might have known that we went to do some activities at the water park but not many people asked about the moment when we actually formed our trust or bond. At that place, it was the first time we opened up to each other. I must say that we might try to keep cool at first, but when we were at the water park, everyone was exhausted. We couldn’t keep our composure and it automatically broke down the walls between us.

Apo: Just to add to what he just said. There was this moment at the water park. There was a huge tank full of water. At one point when the tank was filled, the water would automatically cascade. I remembered that we were standing under that water falling point. It was exciting and we were tightly holding each other. I thought it was that moment that we became one. Our only focus was, ‘when would the water gush upon us?’ or ‘would the current be super strong that it took us away?’ We only focus on ourselves that we became one.

Uncut Secret #4: Action, Dramatic, Love Scene, Comedy; Your Strength to Your Weakness

Mile: Comedy is the most difficult one. My jokes always flop, though I’m confident that it must be funny. I used to contemplate that, “I thought it was funny but it didn’t work”. When I tell jokes, I have considered it well and would love to see others laugh. But in fact, 80% of the jokes fail. I don’t understand why they flop. But I don’t mind it because I was happy to do it. (Smiles)

Apo: There is a good explanation from one of the crew. He said that Mile’s joke doesn’t flop, it just requires critical thinking to be understood.

Mile: Then it would be dramatic, action, and love scenes. I think the love scene is the easiest. We only need to remember blockings and camera positions. The blocking is crucial for a love scene. Besides that, I have no worries about playing it.

Apo: In my case, the most difficult one is comedy scenes because I’m a serious person. (Smile) It requires my comprehension of the rationale behind the moment to explain why Porsche speaks or is acting funny. It was tough and I was worried about it to some extent. For the others, it should be dramatic, action, and love scenes. All of them require concentration and study so I rated them equally.

Uncut Secret #5: Out of 5, How Close Are You?

Apo: I say 4. One point is missing. I think it depends on the interpretation. For me, I see that we may forget to have an actual conversation about some points. Mile is a lovely and open-minded person. It’s easy to walk together, but sometimes, we had too little time to learn about each other because we shot this series for 3-4 months consecutively. Studying my own role was already tough enough, so I missed some chances that I could learn about him. I think there are many more lovely parts that I might have missed during the filming.

Mile: If my metric scale is accurate (laughs), it should say 4 as well. Because I’d seen him on a catwalk and he was the first model I saw there. When we started working together, I was the one who started the conversation. It was a must. I couldn’t skip that because I would be able to see his way of thinking as a big picture. When our big picture matched, then we went into details and kept getting deeper and deeper. That was how I opened up – from the big picture to details. And the details I would like to mention is that, well, I’d said on a radio show that he looked like Zhan Zhao (a character from The Seven Heroes and Five Gallants). When I was young, I was a big fan of The Seven Heroes and Five Gallants. Hence, it was easy for me to openly told him about it. Hilarious, right? But it is really effective. (Laughs)

Uncut Secret 6: “KinnPorsche” Will Never Fail You

Apo: After episode 5, I think the audience will have more chances to see the romantic and lovely side of this couple. It’s a common thing that happens when a man is in a relationship or allows themselves to love someone. It’s a honeymoon phase. Some moments may astonish the audience that, ‘wow are they really getting to that level?’,  like the foot poking scene that you’ve seen in the series trailer. That kind of moment actually happens in real life and I think not many series portrays it. But you’ll obviously see it in this series. That’s the thrill the audience will experience for the rest of the show.

Mile: I agree. And I’d love to add that in the La Forte version, the audience will feel their heart dynamic. It was like riding a roller coaster. I like to use this metaphor. It isn’t only about excitement, but there is also the part when the coaster has landed. There will be some expectation afterward, something that will freshen up the audience for the next three months while also illustrating some intriguing aspects of a human being and the resolute decision of the characters based on the nature of the mafia-themed series.

Apo: Riding a roller coaster will make you feel at ease at some points, but there will be moments when it would thrill you as gravity rips the cars down. Then, it will follow with the feeling of, so how this will go on? That’s the unique thrill that can be found in La Forte available on iQiyi only.

 

Never Have I Ever Challenge

Mile:

Have eaten food that dropped on the floor for 5 seconds: More than 5 seconds. I used to hate wasting stuff. If I remembered correctly, it was “Vietnamese sausage”.

Have improvised during the filming of KinnPorsche: Numerous scenes e.g. the scene at Porsche’s house which should be in episode 7 onward.

Have googled myself: I did it when I was younger because I wanted to see my face. I was interviewed by a journalist then. 🙂

Have waxed my body hair: I believed my close friend’s suggestion that eyebrow wax was good. It turned out to be a mess. (Laughs)

Have escaped out a window: To dodge my Dad who came to visit me without prior notice. I was extremely surprised. I didn’t want to disappoint him (because I was skipping class).

Have tried my luck: Once in a while. When my friend calls to let me know that they have dreamed of me.

Have been agitated because of hunger: I like to do intermittent fasting (IF) and can be agitated because of hunger. When I do IF, there are always urgent businesses in the morning.

Never have ever lost my face in public: (Or it is just my assumption that I haven’t. I don’t know.) (Laughs)

Apo:

Never have ever broken my bones.

Have forgotten my lines during the filming of KinnPorsche:

It was the scene where Porsche opened up with Kinn. He was telling him his story but I forgot the lines and everyone was eagerly waiting quietly to listen to m–~

Have been recognized as other celebrities: Anuchit Sapanpong (Laughs)

Have been surprised by my fans: I closed my eyes at my birthday party. My fans were encircling me and when I opened my eyes, everyone lit the candles, brought me a cake, and chanted me a birthday song.

Have envied the shape of others: I have a very small waist: size 28. It’s difficult to buy pants when I visited cloth shops, so I usually have them tailored.

Never have ever maxed out a credit card.

Never have ever redeemed a vow made to a spirit.

Have praised myself in the mirror: (Laughs) I do that every day. I used to wait for others to do that, but nobody did. And it upset me. (Laughs)

 

Watch Uncut version of  ‘KinnPorsche The series’  La Forte

on iQiyi application and  iQ.com

 


Creative Director/Photographer: Termsit Siriphanich @termsit @termsitstudio

Stylist: @ptagram_ #ptstyled

Clothes and shoes: @leisureprojects @adistudios @onitsukatigerth

Accessories: @substore.th

Makeup: Pawinee Thairaksa @jaydai_jay

Hair: Chiraphiphat Armhair @thearm_hair89

Editor in Chief: Austin Thein

Photo Assistant: Pichaipusit Jack Sakura

Interview: Yutthachai Sawangsamutchai @Youthtumz

Translator: Pa-kwan Panyatona @ferinpanyatona

Location: Studio VJ

#KinnPorschexPosh

10

Posh Magazine Thailand
No Comments

Leave a reply