Categories

To top
7 Aug

Cover Interview – Hai Dang Doo

cover new2

Hai Dang Doo – New Factor Inspired of Music, Content Creation, Lifestyle for The Generation Z in Vietnam

2

Hai Dang Doo หนุ่มน้อยที่โด่งดังจากน้ำเสียงที่อบอุ่นและทักษะการเล่นกีตาร์ใน Tiktok ประเทศเวียดนาม ด้วยรูปลักษณ์ที่หล่อเหลาและความสามารถทางดนตรี ชื่อ “Hai Dang Doo” ได้กลายเป็นไวรัลและโด่งดังอย่างรวดเร็ว ไม่เพียงแค่แพลตฟอร์มโซเชียลมีเดียเท่านั้น แต่ยังรวมถึงสื่อออนไลน์อื่นๆ ด้วย บนเส้นทางสู่ความหลงใหลในการร้องเพลงอย่างไม่รู้จบ Doo ได้เปิดตัว “Zak Mer” (Dream) เดบิวต์อย่างเป็นทางการเมื่อปลายเดือนพฤษภาคม พ.ศ. 2564 เพื่อเป็นจุดเริ่มต้นในการก้าวจาก Influencer ไปสู่การเป็นนักร้อง

Doo กล่าวว่า “ทุกคนมีวิธีรักและปรนเปรอตัวเองต่างกันไป โดยส่วนตัวแล้ว ผมเชื่อว่าเมื่อเรามีเวลาทำในสิ่งที่เราชอบ ใช้เวลากับครอบครัวและคนที่คุณรัก” ดูยังเล่าถึงพัฒนาการในอนาคตของเขาในอาชีพการร้องเพลงว่า “ฉันเคยลังเลมากและติดอยู่กับความคิดที่จะเป็นนักร้อง แต่โลกนี้ไม่ใช่วิธีที่โลกทำงาน เราต้องกล้าที่จะเผชิญกับสิ่งที่เราเป็น กลัวที่จะทำเพื่อความมั่นใจและเป็นตัวของตัวเองมากขึ้น เพราะฉะนั้น จงเป็นตัวของตัวเองและเป็นตัวของตัวเอง อย่าปล่อยให้การคิดค่าเสื่อมราคามาทำลายเรา”

เราสังเกตว่าคนมักจะเรียกคุณด้วยชื่อเล่นว่า “Doo” คุณช่วยแชร์ความหมายเบื้องหลังชื่อเล่นนั้นให้เราทราบได้ไหม

ประการแรก ผมต้องขอขอบคุณมา ณ โอกาสนี้ ถือเป็นเกียรติอย่างยิ่งที่ได้ปรากฎตัวในนิตยสาร POSH เกี่ยวกับชื่อเล่น “Doo” จริงๆ แล้วมันเป็นการพิมพ์ผิด เนื่องจากมีการใช้เครื่องหมายกำกับเสียง 9 ตัวในการเขียนภาษาเวียดนาม การสะกดผิดทำให้ชื่อครอบครัวของผมจาก ‘Đỗ’ เป็น ‘Doo’ เมื่อพิมพ์ แฟนๆ และเพื่อนๆ ของผมชอบชื่อนี้โดยไม่คาดคิดและมักจะเรียกผมว่า Doo แทนที่จะเป็น Dang หรือ Do Hai Dang เนื่องจากผู้คนคุ้นเคยกับการเรียกผมว่า Doo ผมจึงตัดสินใจใช้ชื่อที่รักนี้ในที่สุด (หัวเราะ)

1

อะไรเป็นแรงบันดาลใจให้คุณกลายเป็นผู้มีอิทธิพลในโซเชียล TikToker สุดฮอตที่มีผู้ติดตามนับล้าน?

ทุกอย่างเกิดขึ้นโดยบังเอิญครับ เพราะผมไม่มีแผนหรือความตั้งใจที่จะเป็น Influnencer ตอนแรกที่ผมเริ่มเล่น TikTok ก็เพียงเพื่อสนองความอยากรู้ เนื่องจากเพื่อนของผมทุกคนใช้มันแต่ผมไม่ได้ใช้ ผมเลยรู้สึกล้าหลังครับ (หัวเราะ) วิดีโอส่วนใหญ่ที่ผมอัปโหลดบน TikTok จะเกี่ยวกับกิจวัตรประจำวัน การเดินทาง คัฟเวอร์เพลง และกิจกรรมดนตรีของมหาวิทยาลัยที่ผมเข้าร่วม จู่ๆ วิดีโอบางรายการของผมก็ได้รับความสนใจมากขึ้นและกลายเป็นไวรัล หนึ่งในงานที่โดดเด่นที่สุดคือกับน้องสาวของผม ‘Lợn’ และการแข่งขันดนตรีของมหาวิทยาลัยที่ผมเข้าร่วม ด้วยความรักและการสนับสนุนจากผู้ใช้ TikTok อย่างต่อเนื่อง นับตั้งแต่นั้นมาผมก็เริ่มยึดติดกับ TikTok และพัฒนาเนื้อหาที่น่าสนใจอย่างสร้างสรรค์มากขึ้นสำหรับแฟนคลับครับ

แรงบันดาลใจอะไรกระตุ้นให้คุณเริ่มต้นอาชีพการร้องเพลงของคุณ? คุณมีปัญหาใดๆ ในการเปลี่ยนจากผู้มีอิทธิพลทางสังคมไปเป็นนักร้องหรือไม่?

แรงบันดาลใจคือ ‘การใช้ชีวิตให้เต็มที่ด้วยความหลงใหล’ การร้องเพลงเป็นสิ่งที่ผมหลงใหลมากที่สุดตั้งแต่ผมยังเป็นเด็กครับ ผมเคยเข้าร่วมกิจกรรมทางวัฒนธรรมและการแข่งขันดนตรีของโรงเรียนเมื่อตอนที่ผมอยู่มัธยม กิจกรรมทางดนตรีในโรงเรียนเหล่านั้นผลักดันให้ผมหลงใหลในการร้องเพลงไปอีกระดับหนึ่ง และตั้งแต่นั้นมาผมก็รับรู้ว่าผมเกิดมาเพื่อดนตรี แม้จะต้องมีอุปสรรคบางอย่างเมื่อเปลี่ยนจาก Influencer ไปเป็นนักร้องเพราะผู้คนคุ้นเคยกับชื่อ ‘Hai Dang Doo’ ในฐานะ TikToker แต่ท้ายที่สุด ผมเชื่อว่าทุกงานมีความยากและความท้าทายในตัวเอง ตราบใดที่เราเดินหน้าต่อไปและเชื่อมั่นในความปรารถนาของเรา

4

คุณเคยประสบปัญหาในการจัดการและเอาชนะความคิดเห็นเชิงลบที่ให้ข้อมูลผิดเกี่ยวกับตัวคุณหรือไม่?

บอกตามตรง ผมไม่ได้กังวลจริงๆ เกี่ยวกับความคิดเห็นเชิงลบเหล่านั้นที่ทำให้เข้าใจผิดเกี่ยวกับตัวผมครับ ผมเป็นคนติดดินและผมเชื่อว่าไม่มีความสมบูรณ์แบบในโลกนี้ อันที่จริงมันเป็นธรรมชาติของคนเราที่จะมีทั้งชอบและไม่ชอบ หากเราหมกมุ่นจดจ่ออยู่กับเรื่องลบๆ มากเกินไป มันจะไม่ยุติธรรมกับผู้ฟังที่รักเราครับ ดังนั้นผมจึงเตือนตัวเองเสมอให้ตั้งใจทำงานให้หนักขึ้นเท่านั้น เพื่อที่จะผลิตผลงานเพลงที่มีคุณภาพมากขึ้นให้แฟนๆ ของผม เกี่ยวกับความคิดเห็นที่เข้าใจผิดและเชิงลบ ผมไม่รังเกียจเลย จริงๆ ครับ

มีศิลปินใดบ้างที่มีอิทธิพลต่อแนวดนตรีของคุณเป็นพิเศษ? และหากคุณมีโอกาสได้ร่วมงานกับศิลปินที่มีชื่อเสียงระดับโลก คุณอยากทำงานกับใครมากที่สุด?

Justin Bieber เป็นไอดอลที่ยิ่งใหญ่ที่สุดของผมตั้งแต่ผมอยู่มัธยมต้นครับ ผมสามารถร้องเพลงอะไรก็ได้ของเขา เหตุการณ์หนึ่งที่น่าจดจำที่สุดคือตอนที่ผมร้องเพลงและเล่นกีตาร์ไปพร้อมๆ กับการแสดงเพลง ‘Love Yourself’ เวอร์ชั่นอะคูสติก ผมโชคดีที่ได้คะแนนโหวตสูงสุดและกลายเป็นผู้ชนะการประกวดร้องเพลงของโรงเรียนนั้น(หัวเราะ) และแน่นอนว่า Justin Bieber เป็นศิลปินกระแสหลักที่ผมอยากร่วมงานด้วยมากที่สุดหากมีโอกาส ในเรื่องแนวดนตรีของผม แม้ว่า Justin Bieber จะเป็นคนที่ปลุก’เสียงเพลงในตัวผม’ ขึ้นมา แต่ผมยังคงเดินทางเพื่อค้นหาดนตรีที่เหมาะกับเสียงและบุคลิกของผมมากที่สุด เพื่อสร้างเพลงที่มีเอกลักษณ์เฉพาะตัวของผมเอง

3

เกณฑ์อะไรที่คุณมักจะกำหนดไว้สำหรับเพลงของคุณก่อนเปิดตัว?

โดยส่วนตัวผมเชื่อว่าการทำให้ผู้ชมมีอารมณ์กับเพลงควรเป็นเกณฑ์ที่สำคัญที่สุดและจัดลำดับความสำคัญ เป็นกระบวนการที่ต้องใช้เวลามากซึ่งทำให้เราต้องใช้ความพยายามอย่างมาก รวมถึงการแต่งเพลง เขียนเนื้อเพลง มิกซ์และตั้งค่าการเรียบเรียงเสียงร้องให้เข้ากับวิธีการร้องและการแสดงของเรา

MV เดบิวต์ของคุณ “Zak Mer” บน Youtube มียอดวิวทะลุ 1 ล้านครั้งภายในระยะเวลาอันสั้นนับตั้งแต่เปิดตัว เพลงดังกล่าวได้กลายเป็นเทรนด์บน TikTok ด้วยเวอร์ชันรีมิกซ์ คุณรู้สึกอย่างไรกับความสำเร็จเหล่านั้น?

ไม่มีคำใดที่สามารถอธิบายความรู้สึกของผมได้ตอนนี้ ยกเว้นคำขอบคุณจากก้นบึ้งของหัวใจถึงทุกคนที่สนับสนุนและรักผมอย่างไม่มีเงื่อนไข ผมอยากจะขอบคุณเป็นพิเศษกับผู้จัดการของผม วินดี้ ผู้ช่วยของผม ทีมผลิต และทุกคนที่ร่วมในการทำ MV เพราะหากไม่มีคนเหล่านี้ ก็จะไม่มี Hai Dang Doo กับความสำเร็จนี้

5

มีเหตุการณ์ใดที่น่าจดจำที่ทำให้คุณรู้สึกภาคภูมิใจหรือไม่?

ช่วงเวลาที่ผมชนะในตอน “Your Face Sounds Familiar Vietnam 2020” ซึ่งเป็นเกมโชว์ที่ใหญ่ที่สุดที่ผมเคยเข้าร่วม เกมนี้ออกอากาศทางสถานีโทรทัศน์แห่งชาติ “VTV3” ในตอนนั้น นักร้องที่ผมคอสเพลย์คือ Adam Levine ในชุดผสมของ Sugar และ Moves Like Jagger ฉันโชคดีที่ได้คะแนนสูงสุดและกลายเป็นผู้ชนะในตอนนั้น ผมใช้เวลาเกือบเดือนกว่าจะหายจากความรู้สึกเกี่ยวกับช่วงเวลาที่ตื่นเต้น (หัวเราะ) นอกจากนี้ การเข้าร่วมเกมโชว์ครั้งนั้นยังเป็นโอกาสที่ดีสำหรับผมที่จะลองร้องเพลงแนวต่างๆ และในขณะเดียวกันก็ฝึกเสียงร้องของผมด้วยครับ

“Vi Anh La Gu Chi” ของ Pham Quynh Anh เป็น MV แรกที่คุณเข้าร่วมเป็นตัวละครชายหลัก คุณรู้สึกกดดันไหมที่จะร่วมงานกับนักร้องที่ถือว่าเป็นรุ่นพี่ในวงการ?

ไม่จริงครับ! อันที่จริงผมรู้สึกตรงกันข้ามกับสิ่งที่คุณถามเลย (หัวเราะ) Pham Quynh Anh เป็นส่วนหนึ่งของวัยเด็กของฉันด้วยเพลงอมตะของเธอ ดังนั้นการมีโอกาสได้ร่วมงานกับเธอจึงเหมือนกับความฝันที่เป็นจริงสำหรับผม ผมยังมีโอกาสได้พบกับ Ricky Star – ท็อป 8 ของ ‘Rap Viet’ (เกมโชว์ The Rapper) และพวกเราทุกคนก็จบลงด้วยความสนุกสนานร่วมกันในวันถ่ายทำ MV “Vi Anh La Gu Chi” ได้รับความนิยมอย่างรวดเร็วและติดอันดับวิดีโอที่ได้รับความนิยมสูงสุดใน Youtube ภายใน 24 ชั่วโมงแรก จนตอนนี้ MV ทะลุ 5 ล้านวิวไปแล้ว การเป็นส่วนหนึ่งของโปรเจ็กต์นี้ ความสำเร็จนี้กระตุ้นให้ผมไล่ตามความปรารถนาของตัวเองมากขึ้นครับ

7

เราสังเกตเห็นว่าการระบาดใหญ่ของ Covid-19 ในเวียดนามกำลังระบาดอีกครั้งในเวียดนาม มีผลกระทบต่อโปรเจกต์ใดๆ ที่คุณกำลังทำงานอยู่ รวมถึงแผนงานสำหรับโปรเจกต์ที่จะเกิดขึ้นหรือไม่?

ตอนนี้ผมแค่อยู่บ้าน ใช้เวลาอยู่กับครอบครัวมากขึ้น และแต่งเพลงต่อไป ที่อยู่อาศัยของผมและเขตใกล้เคียงถูกล็อกเป็นเวลาหลายสัปดาห์ แต่โชคดีที่มันไม่ส่งผลกระทบต่อโปรเจกต์ของผมเลย เพราะส่วนการถ่ายทำส่วนใหญ่ได้ดำเนินการก่อนการล็อกดาวน์

อะไรทำให้คุณเลือก POSH Magazine เป็นจุดหมายปลายทางของคุณ

นอกจากแฟนในประเทศแล้ว ผมยังมีแฟนๆ ในประเทศไทยจำนวนมากที่รักและสนับสนุนฉันอย่างสม่ำเสมอ สิ่งนี้กระตุ้นให้ผมเลือก POSH Magazine เป็นจุดหมายปลายทางเพื่อทำความรู้จักกับแฟนๆ ของผม นอกจากนี้การได้มีโอกาสขึ้นปกนิตยสาร POSH Magazine ถือเป็นเกียรติอย่างยิ่งสำหรับผม

คุณดูน่าทึ่งและน่าหลงใหลบนหน้าปกของนิตยสาร POSH Magazine มันแตกต่างจากภาพก่อนหน้าของคุณโดยสิ้นเชิง มันเกี่ยวข้องกับโปรเจกต์ที่คุณแอบเตรียมตัวอยู่หรือไม่?

ขอบคุณสำหรับคำชมครับ (หัวเราะ) รูปลักษณ์ใหม่นี้เป็นความเปลี่ยนแปลงที่บ่งบอกถึงการเติบโตของเพลงของผมและตัวผมเอง การเลือกเครื่องแต่งกายและสีสำหรับคอลเลกชันนี้ได้รับแรงบันดาลใจจากนาขั้นบันไดและต้นไผ่ ภาพและสีที่คุ้นเคยซึ่งเชื่อมโยงกับชีวิตในเวียดนามและเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ หวังว่าแฟน ๆ ของผมจะสนุกและชอบการเปลี่ยนแปลงครั้งนี้ เกี่ยวกับคำถามที่คุณถาม เนื่องจากมันถูกเรียกว่าเป็น ‘ความลับ’ โปรดอย่าสปอยล์เพื่อเซอร์ไพรส์แฟนๆ สำหรับการคัมแบ็คที่กำลังจะมาถึงนะครับ (หัวเราะ) ฝากติดตาม Facebook, TikTok และ Instagram ของผมเพื่อไม่ให้พลาดการกลับมาที่จะมาถึงของผมครับ

8

ข้อความที่คุณจะมอบให้กับแฟนๆ ในตอนนี้

ผมรู้สึกขอบคุณแฟนๆ ทุกคน เพราะหากไม่มีการสนับสนุนและความรักที่สม่ำเสมอโดยไม่มีเงื่อนไข ความฝันของผมที่จะใช้ชีวิตให้เต็มที่ด้วยความชื่นชอบในการร้องเพลง ก็จะไม่สามารถทำได้ นอกจากนี้ ผมยังต้องการแบ่งปันและสร้างแรงบันดาลใจให้กับแฟนๆ Gen Z ว่า “จงใช้ชีวิตให้เต็มที่ อย่ากลัว และเรามาเป็นคนที่คุณอยากเป็นกันเถอะ” รักพวกคุณมากนะ ขอให้ปลอดภัยไว้ก่อน เพราะสถานการณ์ Covid-19 ในตอนนี้ยังอันตรายมาก


Hai Dang Doo – New Factor Inspired of Music, Content Creation, Lifestyle for The Generation Z in Vietnam

Hai Dang Doo is a talented and famous Hot Tiktoker in Vietnam that possesses a warm voice and skillful guitar skills. With the handsome appearance and talents in music, the name “Hai Dang Doo” has quickly been viral and widespread on not only social media platforms but also online newspapers. On the way to pursue the endless passion with singing, Doo has officially launched his debut “Zak Mer” (Dream) at the end of May 2021 as a breakthrough to mark the shifting from a social influencer to a singer.

Sharing with POSH Magazine Thailand, Doo said: “Everyone has a different way to love and pamper themselves. Personally, I believe that it is when we have time to do what we like, spend time with our family and those you love.” Doo also shared his future development in singing career: “I used to have a lot of hesitations and got stucked in those thoughts about becoming a singer. But this is not how the world works. We have to be brave to face things that we are scared to do, in order to become more confident and to be who you really are. Thus, just be who you are and who you want to be, do not let the self-depreciation destroys us.”

6

We notice that people usually call you by the nickname “Doo”. Would you mind sharing with us the meaning behind that nickname?

Hai Dang Doo: Hi POSH Magazine. Firstly, I would like to thank you for this opportunity, it is my honor to appear in POSH magazines. Regarding to the nickname “Doo”, it was actually a typo. As there are 9 diacritics used in writing Vietnamese, the typo has led my family name from ‘Đỗ’ to ‘Doo’ when typing. Unexpectedly, my fans and friends loved the name and usually called me as Doo instead of Dang or Do Hai Dang. Since people were familiar with calling me as Doo, I eventually decided to stick with this beloved name (laugh).

What inspired you to become a social influencer, a hot TikToker with million followers?

Hai Dang Doo: I would say that everything has happened by chance since I did not have any plan or intention to become a social influencer. I originally started to play TikTok just to satisfy my curiosity. Since all of my friends used it and I didn’t, I honestly felt backward (laugh). Most of the videos that I uploaded on TikTok were about my daily acitivities, traveling, cover songs, and campus’s musical activities that I participated in. Unexpectedly, some of my videos suddenly got more attention and went viral. One of the most highlighted ones were with my sister, ‘Lợn’, and campus’s musical contests that I joined in. With constant love and support from TikTok users, I since then started to stick longer with TikTok as well as develop more creatively intersesting contents to serve them.

9

What motivation urged you to start your singing career? Do you have any difficulties in shifting from a social influencer to a singer?

Hai Dang Doo: The motivation is to ‘live my life to the fullest with my passion’. Singing has been my biggest passion since I was a child. I used to join in the school’s cultural activities and music contests when I was in high school. Those in-school musical acitivities drove my passion for singing to another level. And since then, I realized that I was born for music. Inevitably, there will be certain obstacbles when shifting from a social influencer to a singer because people were familiar with the name ‘Hai Dang Doo’ as an energetic and dynamic TikToker. But after all, I do believe that every job has its own difficulties and challenges, as long as we move on and stay consistent with our passion.

Have you ever struggled to deal with and overcome negative comments that misinform about you?

Hai Dang Doo:  To be honest, I am not really concerned about those negative comments that misinform about me. I am a down-to-earth person and I do believe that there is no perfection existing in this world. In fact, as a human being, it is natural to be liked or disliked by others. If we are too ‘engrossedly’ focusing on or distracted by negativeness, isn’t it unfair with audiences who love us? Therefore, I always remind myself to only focus on working hard, in order to produce more quality musical compositions to serve my fans. In regard to misinformed and negative comments, I do not mind at all, really!

Are there any artists that particularly influence your musical orientation? If you have an opportunity to collaborate with a globally famous artist, who do you most like to work with?

Hai Dang Doo:  Justin Bieber has been my biggest idol since I was in middle school. I literally can sing any songs of him. One of the most memorable events was when I sang and played the guitar at the same time whie performing the accoustic version of ‘Love Yourself’ of Justin Bieber. I luckily got the highest vote and became the winner of that school’s singing contest (laugh). And of course, Justin Bieber is the mainstream artist that I would like to work with the most if there is an opportunity. In regard to my musical orientation, althought Justin Bieber is the one that wakes ‘the music in me’ up, I am still in the journey of looking for the music that best suits my voice and personality in order to create my own unique music.

10

What specific criteria do you usually set for you song before the launch?

Hai Dang Doo:  Personally, Doo belives that making audiences emotional with the song should be the most important and prioritized criteria. It is a time-consuming process that requires us to put a lot of effort into it, including of how to compose a song, write its lyric, mix and setup the vocal arrangement to fit with the way we sing and perform it.

Your debut MV “Zak Mer” on Youtube has reached over 1 million views within a short time since the release. The song has also gone viral and become a trend on TikTok with its remix version. How are you feeling in regard to those achievements?

Hai Dang Doo:  There are no words that can fully describe my feelings at the moment, except a big thanks from the bottom of my heart to everyone who unconditionally supports and loves me. I also want to give a special thanks to my manager Windy, my assistant, the production team and all people who have accompanied me in the MV making. Because without these people, there is no Hai Dang Doo with those remarkable achievements.

Are there any memorable events that make you feel proud of?

Hai Dang Doo:  The moment I won in an episode of “Your Face Sounds Familiar Vietam 2020”, the biggest game show that I ever joined. This game show was broadcast on the national TV channel “VTV3”. In that episode, the singer I cosplayed was Adam Levine in the medley of Sugar and Moves Like Jagger. I luckily got the highest vote and became the winner of that episode. It took me almost a month to end up the feeling about that hyped-up moment (laugh). Besides, joining this game show was also a great opportunity for me to try singing different genres of music and at the same time hone my singing voice.

12

“Vi Anh La Gu Chi” of Pham Quynh Anh is the first MV that you joined in as a main male character. Do you feel pressure to work with a singer that is considered as a senior in the industry?

Hai Dang Doo:  Not really! In fact, I totally felt the opposite of what you asked (laugh). Pham Quynh Anh is a part of my childhood with her immortal songs, thus having an opportunity to work with her is like ‘a dream come true’ to me. I also had a chance to meet Ricky Star – top 8 of ‘Rap Viet’ (The Rapper game show) and we all ended up having a great time together on the “MV making” day. The MV “Vi Anh La Gu Chi” quickly went viral and was listed on the top trending videos on Youtube within first 24 hours. The MV so far has reached to almost 5 million views. Being a part of this project, this achievement motivated me more in the pursuit of my passion.

We notice the Covid-19 pandemic is outbreaking again in Vietnam, does it affect to any projects that you are working on as well as plans as hatched for upcoming projects?

Hai Dang Doo:  I currently just stay at home, spend more time with my family, and continue the music composition. My living area and nearby districts have been locked down for weeks. But luckily, it does not affect to my projects at all because most filming parts have been conducted before the lockdown.

What made you choose POSH Magazine as your “destination?”

Hai Dang Doo: Beside domestic fans, I also have a large number of fans in Thailand who consistently love and support me. This has urged me to choose POSH Magazine as an ideal “destination” to get to know my fans. In addition, having an opportunity to appear in the cover of POSH Magazine is such a great honor to me.

You look stunning and mesmerizing in the POSH Magazine’s cover. It is totally different from your previous images. Does it relate to projects that you are secretly hatching?

Hai Dang Doo: Thank you for the flattering compliments (laugh). This new look is a breakthrough that marks the growth of my music as well as myself. The selection of costumes and colors for this collection was inspired by rice terraces and bamboo trees, the familiar images and colors that intimately linked with the living in Vietnam and Southeast Asia. Hopefully, my fans will be enjoying and loving this breakthrough. Regarding the question you asked, since it is called as ‘secret’, please allow me not to spoil it out in order to surprise my fans for the upcoming comeback (laugh). So please stay tuned and follow my Facebook, TikTok, and Instagram to not miss out my upcoming comeback.

11

What is one message you would give to your fans now?

Hai Dang Doo:  I am very thankful to all my fans because without their unconditionally constant support and love, my dream “to live a life to the fullest with my singing passion” cannot be done. Besides, I also want to share and inspire to my fans who are Gen Z: “Just live your life to the fullest, do not be afraid and let’s become who you want to be.” I do love you guys so much, please stay safe since the current situation of Covid-19 is still extremely dangerous.


Project Manager: Thai Viet Entertainment 

Photographer: Nguyen Duong

Makeup: BiTo

Clothes: ELENA NGN, Huyen Chan

Stylist: Blanchi Trinh 

Assistant: Bunniee Tr, Birdy 

Creative Director: Termsit Siriphanich

Editor in Chief: Austin Thein 

Posh Magazine Thailand
No Comments

Leave a reply